A Nemzeti Együttműködési Alap elbírálta pályázatunkat

, Nincs hozzászólás

Tisztelt Pályázó!

Ezúton értesítjük, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap Nemzeti összetartozás kollégiumának döntése alapján 2016. december 29-én megjelentetett NEA-17-SZ kódszámú, „Civil szervezetek szakmai programjainak támogatása 2017.” című pályázati kiírásra benyújtott pályázatokra vonatkozóan a döntések megszülettek, a Támogató döntése értelmében az Ön pályázata a források korlátossága miatt támogatásban nem részesül.
Pályázata a Várólista 1356. helyén áll.
Amennyiben a pályázati kiírás keretében:
– támogatást nyert szervezet a támogatói okirat kibocsátása/támogatási szerződés megkötése előtt visszalép,
– valamely támogatási döntés hatályát veszti, a támogató a támogatói okiratot/támogatási szerződést visszavonja, vagy
– külön okirat kiadásával a támogatás részben vagy egészben történő visszavonásáról rendelkezik,
a támogató a felszabaduló összegig a Kollégiumi döntés alapján meghatározott várólista szerinti sorrendben a következő helyen álló pályázók részére lehetővé teheti a költségvetési támogatás igénybevételét.
Amennyiben az Ön esetében lehetőség lesz a támogatási szerződés megkötésére, haladéktalanul tájékoztatni fogjuk ennek feltételeiről.
Tájékoztatom, hogy az államháztartási törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet 102/D. §-a alapján a támogatás igénylője vagy a kedvezményezett, ha a pályázati eljárásra, a támogatási döntés meghozatalára, a támogatói okiratok kiadására vagy a támogatási szerződések megkötésére, a költségvetési támogatás folyósítására, visszakövetelésére vonatkozó eljárás véleménye szerint jogszabálysértő, illetve a pályázati kiírásba vagy a támogatási szerződésbe ütközik, az emberi erőforrások miniszterének címzett kifogást nyújthat be írásban az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren (EPER) keresztül, az értesítéstől számított 5 napon belül.